spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Terug

Wachtruimte:
wachten paars


Acupunctuur is een goede therapie bij veel gezondheidsklachten. De acupunctuur herstelt de energiehuishouding van het lichaam, waardoor de gezondheid verbetert en klachten verminderen of verdwijnen.
Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandeling, geheel of deels, vanuit de aanvullende verzekering.

De therapie is met succes in te zetten bij hoofdpijn, fibromyalgie, burn out, zwangerschapsmisselijkheid, longklachten, verteringsproblemen, lage weerstand, overgangsklachten en lage rugpijn. Bij chronische aandoeningen of ernstige ziekten als kanker kan acupunctuur helpen de symptomen te verzachten. Acupunctuur vermindert pijn, verbetert de energie en vermindert vaak de bijverschijnselen van medicatie, zoals misselijkheid bij chemotherapie.

De Toyohari, of meridiaan acupunctuur, herstelt de energiehuishouding met zeer subtiele naald-technieken die bijzonder nauwkeurig zijn. De naalden gaan niet of nauwelijks door de huid; deze acupunctuur wordt als ontspannen ervaren en is pijnloos.

De behandeling

Het is van belang dat we een beeld krijgen van uw totale gezondheidstoestand. We beginnen met met een uitgebreid vraaggesprek (anamnese) en een polsdiagnose om te onderzoeken of acupunctuur voor uw klachten een geschikte therapie is. Op basis daarvan wordt een behandelplan gemaakt. De behandeling wordt vooraf met u doorgenomen. De acupunctuur zal uw energiebalans helpen herstellen door het inbrengen van zeer dunne steriele naaldjes.

Wanneer u een afspraak wilt maken bel dan met onderstaand 06 nummer of stuur een mail.

Meer informatie over acupunctuur

Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Nederlandse Patientenvereniging voor Acupunctuur (NPVA)

Nederlandse Toyohari Vereniging (NTV)

European Branch of the Toyohari Association(EBTA)

Nederlandse Kenniscentrum Acupunctuur

Hoe bereikt u Arkana acupunctuur?

Contact

ltel06-17505139 (Birgit Brouwer)


ltelbirgit@arkana.nl


ltelwww.arkana.nl


Aanwezig

Maandag, dinsdag en woensdag: 08:00 – 17:00

Alleen op afspraak.

Wachtruimte

wachten paars