spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Terug

Wachtruimte:
wachten blauw

De juiste medicijnen met een goed advies voor u, zo eenvoudig mogelijk besteld en zo snel mogelijk geleverd.

Dat is waar wij in apotheek Spectrum ons uiterste best voor doen! Dit doen we met een team van apothekersassistentes, ondersteunend medewerkers en bezorgers onder leiding van de apothekers. Susanne van der Linde en Marjolijn Westra - Töben hebben de dagelijkse leiding, in samenwerking met eigenaresse Marjan Quekel. apotheek spectrum medisch centrum meppel karen gevers marjan quekel apothekers

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij verzorgen de levering van de medicatie die uw arts voorschrijft. Hier komt meer bij kijken dan u misschien verwacht. Wij controleren de dosering en of de medicatie bij uw andere medicatie en uw situatie past. Mocht uw medicatie onverhoopt niet leverbaar zijn, dan overleggen wij met uw arts over een passend alternatief. Daarnaast geven wij u de informatie die u nodig heeft om het geneesmiddel goed en veilig te gebruiken.


Medicatie die voorgeschreven wordt tijdens het spreekuur maken wij direct voor u klaar zodat u het meteen mee kunt nemen.

Herhaalmedicatie moet 1 werkdag voordat u het komt halen besteld worden om u in de apotheek vlot te kunnen helpen. Dit kan eenvoudig via de Service Apotheek App of uw persoonlijke dossier op onze website. U ontvangt een e-mail met een afhaalcode wanneer uw bestelling klaar ligt.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw medicijnen te halen, bezorgen we deze kosteloos bij u thuis. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wanneer u alleen buiten openingstijden naar de apotheek kunt komen, kunnen wij uw medicatie in ons afhaalautomaat plaatsen, zodat u 24/7 uw bestelling kunt komen ophalen. U kunt zich hiervoor aanmelden in de apotheek.

Voor zorginstellingen

Wij verzorgen op grote schaal de medicatie voor patiënten in verzorgingshuizen en andere instellingen. Hierbij houden we continue de digitale aftekensystemen up-to-date. Wilt u weten wat wij voor u en uw cliënten kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op.

Hoe bereikt u Apotheek Spectrum?

Aanwezig

De apotheek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.30 uur.

Wachtruimte

wachten blauw