spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Wachtruimte:
wachten blauw

Wie zijn wij?

Marjan Quekel en Karen Grevers zijn de apothekers van Apotheek Spectrum. Marjan Quekel is al zo’n 23 jaar werkzaam als apotheker in Meppel. Toen onlangs huisartsen Feij, Dam, Arts en Penninx vroegen om mee te gaan naar het Spectrum was de beslissing om ja te zeggen snel genomen. apotheek spectrum medisch centrum meppel karen gevers marjan quekel apothekers Ongeveer 2 jaar geleden is Karen Grevers erbij gekomen en zij is nu dagelijks te vinden in de apotheek. Met ongeveer 10 assistentes doen wij ons uiterste best om u van de juiste medicijnen en goed advies te voorzien.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij apotheek Spectrum zorgen wij voor de levering van uw medicatie. Hier komt meer bij kijken dan u misschien verwacht. Bij het leveren van uw medicatie controleren wij de dosering en of de medicatie bij uw andere medicatie en bij uw situatie past. Ook kijken wij of de medicatie op voorraad is bij ons of bij onze groothandel.
Mocht uw medicatie onverhoopt niet leverbaar zijn, dan overleggen wij met de specialist of huisarts over een voor u passend alternatief.


Een vlotte en service gerichte behandeling vinden wij daarbij belangrijk. U kunt direct doorlopen vanuit het spreekuur en ook herhaalmedicijnen kunt u direct meenemen of dezelfde dag komen halen.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor advies. Dit kan over verschillende onderwerpen gaan zoals welk geneesmiddel het beste werkt bij hoofd- of keelpijn. Maar ook als u last heeft van bijwerkingen of wanneer u moeite heeft met het innemen van de medicijnen kunt u ons om advies vragen.

U vindt ons direct bij de ingang van het medisch centrum aan de rechterkant.

Tot ziens in de apotheek!

Hoe bereikt u Apotheek Spectrum?

Contact

ltel0522-745600


ltel info@apotheekspectrum.nl


ltelwww.apotheekspectrum.nl


Aanwezig

De apotheek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur.

Wachtruimte

wachten blauw