spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid.

Wachtruimte:
wachten blauw

"Uw audicien in Meppel"

Hulp Bij Horen is in 2012 opgericht en heeft als doel om u met veel kennis en tijd te helpen bij alle hoorproblemen. De samenwerking met het Spectrum betekent de 2de vestiging.

Hoortoestellen

Voor hoortoestellen geldt dat er geen vaste proefperiode is, de proef wordt pas afgerond, wanneer u tevreden bent. Daarnaast heeft Hulp Bij Horen de nieuwste hoortoestellen, testen en technieken beschikbaar, om te zorgen voor een optimaal spraakverstaan.

Tinnitus

De audicien in Meppel is ook gespecialiseerd in tinnitus (oorsuizen) en hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid). Er wordt onder andere een anti-tinnitus therapie aangeboden en u kunt er terecht voor verschillende type ruismaskeerders.

Hoorhulpmiddelen

Naast hoortoestellen zijn er vele andere producten om het leven met gehoorverlies makkelijker te maken, denk hierbij aan telefoons, kinbeugels (voor de TV), Ringleiding, wek en waarschuwingssystemen en reinigingsproducten. Deze producten kunt u bij Hulp Bij Horen in het Spectrum uitproberen.

Batterijen

Ook voor hoorbatterijen kunt u gewoon tijdens onze openingstijden binnen lopen. Wij bieden de PowerOne batterij, de beste batterij die er verkrijgbaar is en de batterijen van Hulp Bij Horen zijn daarnaast ook de goedkoopste in Meppel!

Gehoorbescherming

Naast het oplossen van bestaande problemen, houdt Hulp Bij Horen zich ook bezig met preventie. Hulp Bij Horen biedt alle mogelijke gehoorbescherming voor iedere situatie. Denk hierbij aan Muziek (muzikanten), werk, motorrijden, schietsport, zwemmen, vliegen en slapen.

Uw audicien.

Uw audicien in het Spectrum is Patrick Heeres. Patrick is een gediplomeerd StAr audicien en volgt daarnaast diverse cursussen om zijn kennis te vergroten. Zo heeft hij zich verdiept in het aanpassen van een hoortoestel door middel van percentiel analyse, met een objectieve meting kan hiermee meer resultaat gehaald worden uit het gekozen hoortoestel. Ook is Patrick gecertificeerd hoortherapeut met betrekking tot tinnitus en hyperacusis, maar ook voor een beter spraakverstaan zonder hoortoestel.

Second opinion.

Wanneer u al hoortoestellen heeft, maar niet genoeg verstaat, dan biedt Hulp Bij Horen u de mogelijkheid voor een second opinion. Er wordt een uitgebreide hoortest gedaan en gemeten wat het daadwerkelijke geluid van de hoortoestellen is. Aan de hand van deze bevindingen worden de toestellen opnieuw ingesteld.

Audicien aan huis

Wanneer het voor u lastig is om naar het centrum toe te komen, dan biedt Hulp Bij Horen ook de mogelijkheid om een hoortest of aanpassing bij u thuis te doen. Neem contact op voor een afspraak.

Hoe bereikt u Hulp bij Horen?

Aanwezig

Maandag: 09:00 – 12:00 en 13:00 – 16:30

Donderdag: 09:00 – 12:00 en 13:00 – 16:30

Vrijdag: 09:00 – 12:30

Wachtruimte

wachten blauw