spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid.

Wachtruimte:
wachten blauw

Educare gaat uit van wat al goed gaat, om van daaruit toe te werken naar wat u met u zelf, uw kind of gezin wilt bereiken.

Positieve psychologie.

Vanuit aandacht en respect voor de persoonlijke situatie en klachten van u, uw kind en uw gezin gaan wij vooral met u op zoek naar dat wat er al wel goed gaat. Waar ligt uw kracht? Waar bent u trots op,maar ook: wat wilt u bereiken.

Oplossingsgericht.

Wij gaan met u in gesprek op zoek naar waar u al tevreden, gelukkig mee bent. Onze specifieke, positieve en oplossingsgerichte , manier van werken geeft inzicht en vooral uitzicht op meer plezier in uw gezin, uw leven, met uw kind. Wij werken binnen de kaders van positieve gezondheidszorg en psychologie. Dit betekent dat we allereerst goed luisteren naar uw problemen en klachten. Maar we vragen ook naar uw wensen, uw dromen over hoe het is als die klachten minder zouden zijn. Hoe zou het dan zijn?

Jeugd GGZ.

Wij werken vanuit Meppel, Havelte en Ruinen. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Steenwijk. Hier bieden we het volledige pakket van de Jeugd GGZ en dyslexie en dyscalculie onderzoek en behandeling. We werken samen met het onderwijs, andere therapeuten, de gemeenten en zijn door de verzekeraars gecontracteerd.

We specialiseren ons bovendien samen met huisartsen, POH-GGZ en onderwijs in de screening, diagnostiek en behandeling van AD(H)D.

educare meppel

Ons team.

Ons team bestaat uit professionele medewerkers die enthousiast zijn en met passie hun beroep uitoefenen. Als psycholoog of orthopedagoog, secretaresse of remedial teacher. We zijn nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Onderzoek, therapie en behandeling.

We zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van angststoornissen, fobieen, depressie, gedragsproblemen, lichte verstandelijke beperking, eet- en zindelijkheids- en slaapstoornissen, opvoedingsproblemen, trauma's, dyslexie en dyscalculie.

Onze aanpak is primair oplossingsgericht, maar waar nodig werken wij met therapeutische programma`s, EMDR, groepstherapie, aandachttrainingen en begeleiding via de computer (E-health).

Hoe bereikt u Educare?

Contact

ltel0521-521351 (9.00 -16.00 uur).


mailinfo@educareonline.nl


ltelwww.educareonline.nl


Aanwezig

Dagelijks op afspraak.

Wachtruimte

wachtenpaars

  • 2016 Spectrum - samen beter
  • Schoolstraat 4, 7941 CA Meppel

  • Website: Rob Arts.