spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Terug

Wachtruimte:
wachten blauw
Een lichaam bepaalt hoe iemand in het leven staat. Een gezond en vitaal lichaam draagt daadwerkelijk bij aan een goed leven.

Wij van Prima Life streven er naar om het beste uit een lichaam te halen met behulp van fysiotherapie, trainingen, adviezen of voeding. Haal het beste uit het lichaam met de kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en trainingen bij Prima Life.

Fysiotherapie.

Prima Life staat voor fysiotherapie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We hebben een team van specialisten op het gebied van manuele therapie, (top)sport , geriatrie (ouderenzorg), oedeem, kinderen, oncologie, dry needling, hand, knie/heup, schouder, rug, maar ook op het gebied van revalidatie of begeleiding bij zwangerschap, obesitas, hartklachten, longklachten, reumatische klachten, osteoporose, Parkinson, etalage benen of werk gerelateerde klachten.

De praktijk is voorzien van geavanceerde apparatuur en goed uitgeruste oefenruimtes en behandelkamers.

Prima Life is een Olympisch Steunpunt. De sportfysiotherapeuten binnen Prima Life begeleiden teams en sporters, binnen diverse takken van sport, die behoren tot de wereldtop. Zo zijn zij verbonden aan de Lotto Jumbo schaatsploeg met o.a. Sven Kramer. Natuurlijk kan elke sporter, ongeacht het niveau, bij Prima Life terecht en profiteren van de ervaring en kennis van onze sportfysiotherapeuten op het gebied van revalidatie, preventie en training.

Fitness & Sport.

Binnen Prima Life traint u uitsluitend onder professionele begeleiding en met een op maat gemaakt trainingsschema. Door de manier waarop wij u coachen en begeleiden bij het behalen van uw doelen, verlopen de trainingen net even anders dan bij een reguliere sportschool. Uw doelen en de Prima Life fit-test vormen de basis voor uw persoonlijke trainingsschema.

Er wordt getraind in groepsverband of onder individuele begeleiding.

Prima Life biedt ook specifieke trainingen aan, zoals looptrainingen, ZwangerFit, poweryoga, trainingen gericht op de wintersport of trainingen in combinatie met voedingsadviezen om af te vallen.

Psycho Motorische Therapie (PMT).

>

In de Psycho Motorische Therapie is de cliënt samen met de therapeut bezig met lichamelijke activiteiten, oefeningen en opdrachten. Hierbij ligt de nadruk op het gebied van lichaamservaringen en beweging. Het doel van psychomotorische therapie is het tot stand brengen van, of bijdragen aan, een gedragsverandering, waardoor de psychische klachten van de cliënt verminderen of verdwijnen. Denk hierbij aan klachten zoals: angsten, somberheid, burn-out, depressie of prikkelbaarheid.

PMT kan een aanvulling zijn op de behandeling bij de psycholoog en/of de fysiotherapeut.

Arbozorg.

Prima Life kan voor uw bedrijf een partner zijn voor wat betreft 'duurzame inzetbaarheid'. Wij denken met u mee over een effectief en betaalbaar gezondheidsbeleid dat past binnen het bedrijf. Want gezonde medewerkers zorgen voor bedrijven met een hogere arbeidsproductiviteit, een lager ziekteverzuim en een lager arbeidsongeschiktheidspercentage.

Producten die wij aanbieden zijn: arbeid fysiotherapeutisch consult, preventieve interventies, werkplekadvies of werkplektraining, voorlichting en een preventief medisch onderzoek.


Prima Life werkt nauw samen met alle andere disciplines binnen Spectrum Medisch Centrum.

Multidisciplinaire onderzoeken en multidisciplinaire behandelingen behoren daardoor ook tot de mogelijkheden.

 

Nevenvestigingen:

Prima Life Ruinen Groeneweg 2, 7963 BX Ruinen. Tel.: 0522-472400

Kinderfysiotherapie Prima Life (Het Palet) Zuiderlaan 197d, 7944 EE Meppel. Titel.: 0522-237530

Hoe bereikt u Prima Life fysio en fitness?

Contact

ltel0522 - 237 530 (dagelijks 8.00 - 16.30 uur).


ltelwww.primalife.nl

Aanwezig

Maandag tot en met vrijdag.

8.00 - 21.00 uur (vrijdag tot 17.00 uur).

Balie dagelijks van 8.00 tot 16.30 uur.

 

Wachtruimte

wachtenpaars