spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Terug

Wachtruimte:
wachten blauw

Monique Korbl, huid en oedeemtherapeut

Ik ben Monique Korbl, sinds 1997 Huid en Oedeemtherapeut. Na het afronden van mijn 4 jarige HBO opleiding heb ik 10 jaar ervaring opgedaan in een huidtherapeutische praktijk in Amersfoort.

In 2010 kwam de overname van huidtherapie "Medermico" op mijn pad. Deze praktijk heb ik voortgezet in Gezondheidscentrum de Commissaris en vervolgens ben ik met veel enthousiasme mee verhuisd naar het Spectrum Medisch Centrum.

Huidtherapie

Als huidtherapeut houd ik mij bezig met het behandelen van een zieke of beschadigde huid.

Het werkveld van de huidtherapeut is breed en afwisselend.

Patiënten kunnen van jong tot oud bij de huidtherapeut terecht met huidproblemen (van acne, lymfeoedeem, overbeharing tot ouderdomsvlekken). Daarnaast kan een preventief bezoek aan de huidtherapeut problemen of verergering van klachten voorkomen – denk aan het vroegtijdig ontdekken van huidkanker.

De behandeling van patiënten gebeurt vaak in samenwerking met een dermatoloog, plastisch chirurg, medisch specialist of huisarts.

Veelzijdigheid.

Het mooie van mijn vak is de veelzijdigheid van het beroep en het contact met mensen. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik de kwaliteit van leven van een patiënt kan verbeteren. Naast het fysieke aspect van mijn beroep vind ik persoonlijk contact erg belangrijk en bied daarom graag een luisterend oor.

spectrum medisch centrum monique korble huid en oedeemtherapeut

Hoe bereikt u Huidtherapie Korbl?

Contact

ltel0522 - 475483 / 06 - 307 380 06


emailinfo@huidtherapie-korbl.nl


telwww.huidtherapie-korbl.nl

Aanwezig

Maandag tot en met donderdag,

9.00 tot 17.30 uur.

Vrijdag is de praktijk gesloten.

 

Wachtruimte

wachten blauw