spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Wachtruimte:
wachten blauw

Welkom bij Medisch Pedicure Praktijken Marije Munnik en FeetCare van Anneke Gaal.


In 2009 zijn Marije en Anneke gestart met ieder een eigen pedicure praktijk in Gezondheidscentrum De Commissaris naast hun werk als doktersassistente in de huisartsenpraktijk. Zij zijn mee verhuisd naar het Spectrum Medisch Centrum. Beiden zijn afgestudeerd als medisch pedicure en zijn aangesloten bij de branche organisatie ProVoet en geregistreerd bij het KRP.

anneke en marije

Behandelingen

Wij behandelen o.a. mensen met diabetes mellitus, reuma en risicovoeten. Dit betekent dat u de rekening eventueel bij uw verzekering in kunt dienen afhankelijk van uw verzekering en voor diabeten na screening door een podotherapeut.

De behandeling kan bestaan uit: behandelen van schimmelnagels, ingroeiende nagels, vervaardigen van ortheses, eelt en likdoorns verwijderen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke voetbehandeling!

Waar kunt u ons vinden?

Binnen het Spectrum Medisch Centrum kunt u de praktijk in de gele zone vinden. De praktijk is zeer toegankelijk voor mindervaliden en (elektrische) rolstoelen.


spectrum huisartsen meppel medisch centrum marije munnik pedicure spectrum huisartsen meppel medisch centrum anneke gaal pedicure

 

Hoe bereikt u de Pedicures?

Contact

ltel06-44025340 (Anneke)


ltel06-22234897 (Marije)


ltelfeetcare@hetnet.nl (Anneke)


ltelpedicure.munnik@live.nl (Marije)


Aanwezig

Anneke: maandag vanaf 8.00 uur


Marije: dinsdag vanaf 8.00 uur

 

Behandeling uitsluitend op afspraak

Wachtruimte

wachten blauw