spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Terug

Wachtruimte:
wachten geel

Stadtmüller Orthopedie de nummer 1 in voetzorg

Stadtmüller Orthopedie is een klantgerichte organisatie die sinds 2014 voorloper is op het gebied van orthopedie en podologie. Samen met de klant zoeken wij eigentijdse oplossingen voor welk voet- of houdingsprobleem dan ook. Onze gediplomeerde schoentechnici staan voor u klaar om met de nieuwste machines en de modernste technieken de hoogste kwaliteit schoenen voor u op maat te maken.

 

Stadtmüller Orthopedie biedt u de service en deskundigheid op het gebied van Orthopedie en Podologie. Er worden op zeer professionele wijze, gebruikmakend van de nieuwste technieken en materialen, schoenen en steunzolen vervaardigd.

 

Het doel van orthopedische schoenen is simpel: ze moeten zorgen voor optimaal loopcomfort en meer bewegingsvrijheid. We kunnen dit resultaat op twee manieren behalen. Onze specialisten kunnen de orthopedische schoenen compleet met de hand maken, zodat elk detail is afgestemd op uw voeten. Daarnaast is het mogelijk om een mooie paar schoenen te kiezen uit ons assortiment die vervolgens door ons worden aangepast.

 

Podologie is een therapie die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetklachten en stoornissen in de voet. De podoloog behandelt voetklachten, houdingsklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten (denk hierbij aan knie-, heup- of rugklachten). Vaak is het de huisarts of specialist die doorverwijst, maar een verwijzing is niet altijd noodzakelijk.

stdtmuller podotherapie logo

Hoe bereikt u Stadtmüller Podotherapie?

Hoofdkantoor: Douwenmaat 5 te Meppel

Contact

ltel0522-760 188 (8.30- 17.00 uur)


ltel info@stadtmuller.nl


telwww.stadtmuller.nl


Aanwezig

Meerdere dagen aanwezig in Spectrum Medisch Centrum. Alleen op afspraak.

Wachtruimte

wachtenpaars