spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Terug

Wachtruimte:
wachten blauw

Bewegen is gezond! Gezond bewegen maakt beter!

Sportgeneeskunde is een medisch specialisme dat zich bezig houdt met klachten, vragen en problemen rondom sport en bewegen. Dat kan een pijnlijke knie bij het voetballen zijn, of vermoeidheidsklachten bij het wielrennen; maar ook een sportmedische keuring voor een scholier die een sportopleiding gaat doen, of een uitgebreid sportmedisch onderzoek voor een (beginnend) sporter die graag verantwoord wil gaan of blijven sporten.

Dit is allemaal mogelijk bij de sportarts. De sportarts denkt met u mee om u aangenaam en zo u wil optimaal mogelijk te laten sporten c.q. bewegen.

Voor een (uitgebreid) sportmedisch onderzoek of keuring kunt u zonder verwijzing een afspraak maken via onderstaand telefoonnummer of door het sturen van een email. De kosten van het onderzoek kunnen (deels) vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering, afhankelijk van welk pakket u heeft gekozen. Uw eigen risico wordt hierbij niet gebruikt. Heeft u klachten bij het sporten dan heeft u een verwijzing van uw huisarts (of specialist) nodig, omdat dan de vergoeding vanuit de basisverzekering komt. Afhankelijk van de soort verzekering, uw eigen risico en of Sportgeneeskunde Drenthe een contract heeft met de verzekering vindt vergoeding plaats. Wij raden u aan bij twijfel over de vergoeding hierover uw verzekeraar te raadplegen.

In Spectrum Medisch Centrum kan de sportarts in samenwerking met andere disciplines als o.a. (sport)fysiotherapie en sportdiƫtist uitstekende sportmedische zorg leveren: een multidisciplinaire begeleiding en behandeling wordt hier gerealiseerd!

Hoe bereikt u Sportgeneeskunde Drenthe?

Valentijn Rutgers, sportarts.

Aanwezig

maandag dinsdag

donderdag vrijdag

Wachtruimte

wachten blauw