spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid

Terug

Wachtruimte:
wachten blauw

Zwangerschap en de geboorte van je kindje is vaak een mooie en bijzondere periode in je leven. Een periode van vreugde en verwachting, maar soms ook van onzekerheid en twijfels.

Met alle zorgaanbieders van Rondom Geboortezorg willen wij je graag begeleiden met als kernpunten persoonlijke aandacht en veilige zorg voor moeder en kind. Wij kunnen naast verloskundige zorg door de verloskundigen van Het Verloskundige Centrum Meppel en de Wolden vrijwel alle zorg aanbieden die je als zwangere vrouw (maar ook als partner en/of gezin) nodig kunt hebben in deze bijzondere, maar vaak ook nieuwe en intensieve periode in je leven. Sinds april 2014 is deze nieuwe vorm van intensieve samenwerking tussen de verschillende disciplines die geboortezorg aanbieden in Meppel van kracht. Een uniek concept in Nederland dat zorgt voor korte lijnen en laagdrempelige samenwerking. Je hoeft hiermee als zwangere vrouw uit (de omgeving van) Meppel en de Wolden niet meer te 'shoppen' naar de verschillende soorten zorg.

logo verloskundige meppel

Wij bieden binnen de muren van Spectrum Medisch Centrum Meppel naast verloskundige zorg ook zorg door gynaecologen, kraamverzorgenden, lactatiekundigen, mensendiecktherapeuten en een fysiotherapeute gespecialiseerd in bekkenbodemproblematiek. Ook kun je bij ons terecht voor zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassages en bij het echocentrum voor medische echo’s. logo rondom geboortezorg Doordat wij met al deze disciplines onder één dak werken en elkaar op de werkvloer vaak tegenkomen zijn de overleglijnen korter en kunnen we makkelijker gebruik maken van elkaars expertise.

Met andere woorden: we kunnen sneller en beter inspelen op jouw wensen en behoeften. Dit betekent overigens niet dat wanneer je je aanmeldt bij één van de zorgaanbieders van Rondom Geboortezorg je ook automatisch verplicht bent bij de andere zorgaanbieders zorg af te nemen; je bent helemaal vrij om je eigen zorgverlener(s) te kiezen!


Lees hier meer over Rondom Geboortezorg. Hier vind je ook de informatie over- en links naar de websites van de zorgaanbieders die hierin participeren.

Hoe bereikt u Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden?

Contact

ltel 0522-25 71 73 (dagelijks 9.00 - 12.00)


ltel0522 - 745245

(spoednummer: voor bevallingen en dringende zaken)


ltelwww.hetverloskundigcentrum.nl


Aanwezig

Dagelijks

Wachtruimte

wachtenpaars