spectrum medisch centrum

Centrum voor Positieve Gezondheid.

Wachtruimte:
wachten blauw

Is jouw dierbare verslaafd? Wij zijn er voor jou!

Stichting Naast biedt ondersteuning en advies voor naasten van verslaafden.


Onze missie is om naasten van verslaafden te helpen om de regie over hun eigen leven weer terug te krijgen. Veel naasten kunnen zichzelf namelijk aardig (uit het oog) verliezen wanneer ze proberen de verslaafde te helpen.

Inzicht krijgen in jouw rol als naaste

Wij leren naasten van verslaafden meer inzicht te krijgen in hun eigen rol in de situatie, een gezonde afstand te bewaren en grenzen te stellen. Hier heeft zowel de verslaafde vaak baat bij omdat de verslaving letterlijk minder de ruimte krijgt, als ook de naaste omdat die minder meegetrokken wordt door de verslaving. Kortom: wij bieden handvatten om de regie over het eigen leven weer terug te krijgen.

Ons hulpaanbod

Het hulpaanbod bestaat uit gratis telefonisch advies, workshops, informatiemiddagen en individuele ondersteuning. We willen vanuit Meppel heel noord Nederland gaan bedienen. Stichting Naast is landelijk actief met een kantoor in Amsterdam en in Meppel en daarnaast worden de workshops gegeven op meerdere plaatsen in het land. Neem vooral een kijkje op www.helpmijndierebareisverslaafd.nl of neem telefonisch contact op.spectrum medisch centrum monique korble huid en oedeemtherapeut

Hoe bereikt u Stichting Naast?

Aanwezig

Je kan tijdens kantooruren bellen met de telefonische advieslijn.
Of je kan op afspraak langskomen op dinsdag of donderdag in Meppel of op woensdag in Amsterdam.

Wachtruimte

wachtengeel

  • 2016 Spectrum - samen beter
  • Schoolstraat 4, 7941 CA Meppel

  • Website: Rob Arts.